Şahinli İlkokulu

Vizyon: Şahinli İlkokulu-Ortaokulu olarak: Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İNKILAPLARI doğrultusunda öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda eğitim öğretim kalitesini arttırmak.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:10
Isınma: Katı yakıtlı Merkezi Sistem
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 462 824 7300

WEB - https://sahinlii.meb.k12.tr

Adres - Şahinli Köyü Yolu 7. Km Çarşıbaşı/TRABZON

Adres - Şahinli Köyü Yolu 7. Km Çarşıbaşı/TRABZON

Ulaşım İl merkezinden ilçemize her yarım saatte bir otobüsle ulaşım sağlanmaktadır. İlçe merkezinden Şahinli Köyü´ne özel araçlar dolmuş ve taksi ile ulaşım imkânı sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çarşıbaşı ilçe merkezine 8 km; Trabzon il merkezine 34 km mesafededir.